Over ons

VCA*

Aannemersbedrijf van den Brink en Zn BV is al diverse jaren VCA-gecertificeerd. Het VCA* certificaat staat garant voor een structurele beheersing van de veiligheid op en rondom het werk.
Tijdens de werkzaamheden die door ons bedrijf worden uitgevoerd zijn daarom de veiligheid, de gezondheid en het milieu een belangrijk punt van aandacht.

Transportvergunning en VIHB

Ons bedrijf staat vermeld op de VIHB-lijst. Dit is een landelijke lijst met alle rechtspersonen die afvalstoffen mogen vervoeren, inzamelen, hierin mogen handelen en bemiddelen.

Deze vergunning verleent de NIWO als wordt voldaan aan de eisen van:

  • betrouwbaarheid
  • kredietwaardigheid
  • vakbekwaamheid

Erkend opleidingsbedrijf

Voor alle opleidingen, op welk niveau dan ook, vormt leren in de praktijk een belangrijk onderdeel. Bij ons bedrijf kun je praktijkgericht aan de slag onder goede begeleiding.

Ons bedrijf is een erkend opleidingsbedrijf en voldoet aan diverse kwaliteitscriteria, die zijn vastgesteld door vertegenwoordigers van het onderwijs en het bedrijfsleven. Belangrijke criteria zijn onder andere of het opleiden geïntegreerd is in de bedrijfsvoering en of er duidelijke afspraken zijn gemaakt over de begeleiding en of de werkzaamheden zinvol zijn.

Veel van de leerlingen blijven na hun opleiding bij ons bedrijf lopen als vaste en gewaardeerde en vakbekwame werknemers.