Historie

Mees van den Brink sr is in 1946 aan de Voorthuizerstraat 152 te Putten begonnen als zogenaamde loonwerker. Hij kocht na de oorlog een tractor en hiermee werd werk verricht bij de agrariërs uit het dorp. Na verloop van tijd kreeg hij steeds meer werk en het bedrijf werd langzaam aan groter.

In het begin werd voornamelijk veel ploegwerk gedaan, graan dorsen, grasmaaien etc. Tevens werd veel werk verzet met de mobiele houtzagerij welke werd aangedreven door een trekker.

Dan komen er tractor's waarop een atlas graafmachine is gebouw, de wegenschaaf en de bulldozer doen hun intrede.

De klanten bestaan dan niet meer alleen uit agrariërs, maar ook de wegenbouw begint een onderdeel te worden waarin Mees sr actief wordt.

Inmiddels is Gert van den Brink, de zoon van Mees sr volledig werkzaam als kraanmachinist en in de avonduren wordt er veel reparatiewerk uitgevoerd.

arrow_back arrow_forward

In de loop der jaren werd het werk bij de agrariërs steeds minder omdat er meer concurrentie is gekomen en omdat veel agrariërs geen opvolgers meer hebben.

Langzaam maar zeker zijn de werkzaamheden steeds meer verschoven naar de GWW sector en eind jaren 90 is het bedrijf alleen nog maar actief in de GWW sector.

Na vele jaren in het bedrijf te hebben gewerkt is eind jaren 80 het bedrijf overgenomen zoon Gert van den Brink.

Dat we hier te maken hebben met een echt familie bedrijf is duidelijk want inmiddels zijn ook beide zoons van Gert werkzaam binnen het bedrijf.